تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

وزیر اطلاعات: هر کس دیگری با شرایط نجفی از ما تائید صلاحیت می‌گرفت

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: وزیر اطلاعات تصریح کرد که هر کس دیگری هم با شرایط نجفی از ما تائید صلاحیت می‌گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۳۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 21
کد خبر: ۱۶۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدعلی پورمختار نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی گفت:‌ نشست امروز فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با حضور حجت‌الاسلام سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات در محل کمیسیون برنامه و بودجه برگزار شد.

 

وی افزود: در این نشست نمایندگان پیرامون مسائل مختلف از جمله موضوع تائید صلاحیت نجفی برای شهرداری تهران،‌ مبارزه با مفاسد اقتصادی و مسائل مربوط به محیط زیست و مشکلات پیش آمده در این حوزه سؤالاتی را مطرح کردند که وزیر هم به این سؤالات پاسخ داد.

 

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی اظهار داشت: علوی در این نشست و در پاسخ به سؤال مربوط به تائید صلاحیت نجفی عنوان کرد در آن شرایط هر کسی جای نجفی و با شرایط وی بود طبق روال معمول از ما در وزارت اطلاعات تائید صلاحیت را می‌گرفت.

 

پورمختار خاطرنشان کرد: وزیر اطلاعات در رابطه با عملکرد این وزارتخانه در مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت که تعداد زیادی از مفاسد اقتصادی توسط وزارت اطلاعات کشف شده و این وزارتخانه به طور جد این موضوع را رصد می‌کند.

 

وی افزود: وزیر اطلاعات همچنین اظهار داشت وزارت اطلاعات اقدامات زیادی را در رابطه با پیشگیری از وقوع جرم در حوزه اقتصادی صورت داده که اطلاع‌رسانی نمی‌شود و حتی اقدامات انجام شده در حوزه پیشگیری توسط این وزارتخانه بسیار بیشتر از اقدامات صورت گرفته پس از وقوع جرم است.

 

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس در پایان گفت: علوی همچنین در پاسخ به سؤالات مربوط به محیط زیست گفت که پرونده‌های مربوط به این بخش در حال بررسی است و اقدامات لازم در خصوص این پرونده‌ها در حال انجام است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر